Enquête woningbehoefte in de Klundert

Deze enquête gaat over de woningbehoefte in Klundert. Voor Klundertenaren en andere geïnteresseerden de ultieme kans om aan te geven waar ze behoefte aan hebben.

Op de agenda van de Stadstafel Klundert zijn op dit moment onder andere de woningbouwplannen voor Klundert actueel. Door middel van deze enquête hopen we een goed beeld te krijgen van de woningbehoefte, zodat we een uitgangspunt hebben om hierover in gesprek te gaan met het gemeentebestuur.

Invullen graag uiterlijk 10 december 2021.


  JaNee


  Ja, KlundertJa, industrieterrein MoerdijkJa, elders in de directe omgeving van KlundertNee


  Alleenstaand zonder kinderenAlleenstaand met kinderenPaar (getrouwd of samenwonend) met kinderenPaar (getrouwd of samenwonend) zonder kinderenThuiswonend kind ouder dan 16 jaar (starter)


  KoopwoningHuurwoning via WoonkwartierHuurwoning via particulierKamerbewoningThuiswonend


  JaNee


  Binnen 1-2 jaarBinnen 3-4 jaarBinnen 5-10 jaarBinnen 10-15 jaar


  JaNee


  Jonger dan 25 jaar25-35 jaar36-50 jaar51-70 jaar71 jaar of ouder


  Sociale huurwoningHuurwoning vrije sector


  Sociale huurwoningHuurwoning vrije sectorStarterswoning voor 1 of 2 personen (koop)Eengezinswoning (koop)Twee onder een kapwoning (koop)Vrijstaande woning (koop)Zelfbouwkavel (koop)Seniorenwoning (koop)Seniorenwoning (huur)Appartement (koop)Appartement (huur)Tiny houseBelangstelling deelname CPO-project (*)

  (*) Voor meer informatie over CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) zie b.v. de website: www.eigenhuis.nl/huis-kopen/zelf-bouwen/collectief-een-huis-bouwen